2006 NARI Capital CotY

Grand Award Winner

2006 NARI Capital CotY Grand Award Winner

This large kitchen was made by combining two rooms separated by a wall, and also opening up one wall into the living area (from near the dining room). The result is a great room for cooking, dining and living, which makes the home feel much larger. It also makes the whole area more elegant by upgrading the materials in all rooms. It now serves as the family’s gathering place when the kids and grand kids come to visit.

READY TO GET STARTED?

Just fill out the form below and we will contact you shortly! Or if you would prefer, feel free to call us at (703) 641-9800. Thank you.

Contact Form

Home Address *
Home Address
City
State/Province
Zip/Postal

New MichaelNash Logo big

 

Looking for great ideas to improve your home?
Stay updated with our email newsletter.

You have Successfully Subscribed!

Scroll to Top

Before and after

DSC2052 AFTER
BEFORE