2008 Nari Capital CotY Grand Award Winner

This country style kitchen was dark and dated and the owners had lived with it for nearly 20 years. They wanted to udpate it and brighten up the space. They wanted to upscale the design and appliances, and get better lighting. They chose to have a contrasting granite with the white cabinets, and pale yellow walls. We removed soffits and installed tall upper cabinets, giving them additional storage space. We enlarged the window over the sink to allow more light in, as well as installed recessed lights and removed the faux ceiling beams between the fluorescent fixtures. The tile floor is a contrasting tan that blends in with the wood flooring in the dining room next door, and the colors in the family room next door. The peninsula has drawers on the table side that keep the table settings, and the end shelves on the upper cabinet give them display space. The homeowner is particularly small, so we moved the upper cabinets down so she could reach the upper shelving.

Just fill out the form below and we will contact you shortly! Or if you would prefer, feel free to call us at (703) 641-9800. Thank you.

Contact Form