SHARE

Kitchen 162 Gallery

Couple in Vienna have a colonial home kitchen that had very limited space. We Design an 18’ x 26’ addition as a great room on the back of the house Removal of the load bearing wall between the kitchen and the new addition Redesign the entire kitchen by relocating the garage and taking advantage of the shared wall between the kitchen and the dining room The south elevation of the new addition have been filled with windows and arch transoms Kitchen installed with easy to maintain granite tops Wider pathways for easy accessibility Work station for computer in between kitchen and addition French door refrigerator with dispenser for better accessibility Other features added lighting through-out Architectural roof shingles Higher R value insulation and ductless HVAC Family room consist of large wall of built-ins and wet bar
READY TO GET STARTED?

Just fill out the form below and we will contact you shortly! Or if you would prefer, feel free to call us at (703) 641-9800. Thank you.

Contact Form